Stereo Jam, 7. 10. 2023

»STEREO JAM«, 7. 10. 2023

V soboto 7.10.2023 bo v Parku Cukarca dogajalo! Stereo Jam bo postregel s tekmo v paralelnem slalomu ter z “whipoff”, “scruboff” in “best trick” tekmovanjem. Za zaključek pa bodo dolino s koncertom pretresli še metalci iz benda Black Camo.

Že dopoldne bomo pričeli s treningom na slalom progi in ogrevanjem na novem “step-up” skoku. Čez dan sledijo kvalifikacije in izločilni boji paralelnega slaloma, sledil pa bo šov v obliki tekmovanja za najboljši “whip”, najboljši “trik”, premierno v Sloveniji pa bomo izvedli še “scruboff” tekmovanje – kdo se bo uspel najbolj nizko, postrani in elegantno “uležti” oz. poleteti čez 2m visok roller. Finale mogoče pripravimo kar že v temi pod žarometi. Čez dan nas bo z mikrofonom izpred MTB.si vana, zabaval Enej Vitrih (BikeBro), zvečer pa bodo nastopili mladi metalci iz benda Black Camo. Noro bo! Vseskozi bodo obratovali tudi bike park, shuttle, adrenalinski park in Cukarška plaža, tako da dolgčas res ne bo nikomur.

Za žejne in lačne bo poskrbel novi food truck “La Banda”; v ponudbi bo med ostalim točeno pivo, pečena svinjsko dobra rebrca, burgerji in verjetno še kaj. 🙂

Vsa tekmovanja bodo ob tej krstni izvedbi dogodka izvedena z eno samo odprto skupno kategorijo. V primeru velikega števila prijav pa razmislimo o več kategorijah.

Obisk dogodka in koncerta je za gledalce brezplačen. Tisti, ki bi tekmovali v paralelnem slalomu izpolnite prijavnico; tisti, ki pa boste svoje veščine dokazovali le na step-upu (whipoff, scruboff, best trick), boste potrebovali le dnevno vinjeto Parka Cukarca, na tekmovanje pa se boste prijavili na dan dogodka.

Prijavnica za tekmo v paralelnem slalomu

Okvirna časovnica dogodka:

9:00 – pričetek treninga (slalom in trick jump)

12:00 – slalom kvalifikacije

14:00 – slalom tekma

17:00 – whipoff, best trick, scruboff

20:00 – koncert

Proga za dual slalom je hitra, zabavna in tehnična, a primerna za vsakogar; tudi za najmlajše in otroška kolesa. 😉 Ne verjameš? Poglej spodnji video iz testne prijateljske tekme nekaj tednov nazaj:

V primeru slabega vremena se dogodek zamakne za en teden na 14.10.2023.

Dogodek organizira Park Cukarca v sodelovanju s Študentskim klubom GROŠ.

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja