PUSTOLOVSKI park

Pustolovski park obsega 80 vaj skupne dolžine 870 metrov, ki se nahajajo na 7 različnih višinah. Obiskovalci urijo svoje spretnosti in veščine, predvsem pa preizkušajo meje svojega poguma. 

Bike park

Velik del Parka Cukarca zajemajo površine namenjene kolesarjem, ki preizkušajo svoje spretnosti na dveh progah skupne dolžine več kot 2,5 kilometra.

Plezalne stene

V parku se nahajata dve plezalni steni, ki ponujata skupaj 300 kvadratnih metrov plezalnih površin, segata do višine 10 metrov in sta edini umetni steni te velikosti v Sloveniji, umeščeni v naravni prostor.

Učna pot bobra Bobija

Učna pot bobra Bobija je namenjena najmlajšim obiskovalcem. Na 470 metrov dolgi krožni poti sredi čudovitega dolenjskega gozda obiskovalci srečajo 35 lesenih skulptur živali.

Učna pot medved

Pridi na noro pustolovščino!

Zemljevid učne poti Cukarca

Cukarca ni samo kraj.  

Cukarca ni samo dolina, položena med dolenjske gričke.  

Cukarca ni samo proga, kjer trenirajo in tekmujejo motokrosisti.  

Cukarca je občutek. Je vonj po svežem, naravnem, prvinskem. Vonj po zemlji in lesu.   

Cukarca je čas. Neprecenljivi, dragoceni čas svobode, adrenalina, učenja, zabave, sprostitve, druženja in drugačnih dimenzij. 

Cukarca je doživetje! All inclusive doživetje v naravi! 

Doživljajski Park Cukarca se nahaja v osrčju neokrnjene narave na Dolenjskem in obiskovalcem na izviren način predstavlja svojevrstna doživetja, namenjena sprostitvi, zabavi, adrenalinskim izkušnjam, izobraževanju in urjenju spretnosti 

Seveda smo v največji možni meri poskrbeli tudi za varnost vas pa kljub vsemu pozivamo k previdnosti. Če pa boste utrujeni, lačni in žejni, pa vas vabimo na našo plažo, kjer bo za vas odlično poskrbljeno.